Väätsa mõisas toimus suveseminar Lõuna-Järvamaa ettevõtjatele ja ettevõtlikele inimestele

Käesoleva aasta suveseminaril osalejad said soovitusi, kuidas oma vaimset tervist hoida ning kuidas teadlikult oma imagot kujundada. Valikulised sõnumid, mis psühholoog Riina Paatsilt ja koolitajalt Kristo Krumm kõlama jäid:

  • Vaimne tervis on tugev, kui inimese psüühilised vajadused on täidetud – inimene saab kuuluda kuhugi, kus tal on hea olla, tal on piisavalt eneseaustust ja ta suudab endast lugu pidada, tal on vabadust otsustada enda jaoks olulisi asju ning ta oskab ka puhata.
  • Selleks, et õnnelik olla, ei pea „maja valmis olema“.
  • Spetsialisti valiku juures on oluline ka kuvand, sageli ei piisa ainult diplomist. Inimesed võistlevad üksteisega nagu tooted või teenused.
  • Oluline on lugu – kes ma olen, mis on minu eripära, mille poolest ma eristun teistest ning mida ma suudan pakkuda ühiskonnale.
  • Arenda edasi oma tugevaid külgi. Hoia keha ja vaim tasakaalus.